“SOL Y SOMBRA”

Sol y Sombra és la cocteleria del Suculent. Al Sol y Sombra fem cocteleria clàssica. Ens considerem amants dels destil·lats i espirituosos i intentem preservar la història a través de les receptes i el que aquestes expliquen.

suculent-1

 

suculent-2

En el local contigu a la nostra ja clàssica casa de menjars, Suculent, fa temps que van instal·lar una petita taverna que vam batejar com la Taverna del Suculent. Local petit, per menjar de manera senzilla, però suculenta i no preocupar-te per la carta.

Ara, de nit i en posar-se el sol, les tornes canvien i el nostre local es transforma en una cocteleria clàssica amb el nom de Sol i Sombra.

Cada cocktail té una història que explicar i a nosaltres ens apassiona explicar-te-la. Som amants dels destil·lats i espirituosos i adorem capbussar-nos en les anècdotes que envolten la creació de cadascuna d’aquestes begudes. A la carta trobaràs una selecció del que nosaltres considerem imprescindible però, un bartender és això, algú que només escoltant-te és capaç d’aconseguir la mescla que necessites…

suculent-3
suculent-4suculent-5

 
suculent-3
suculent-4

 

suculent-88
suculent-9

 

suculent-10
suculent-11

suculent-12